| Autor: | Lucka |
| Datum přidání | 02.10.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 5 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Cizrna ve slaném nálevu Giana
Cizrna ve slaném nálevu. Sterilováno.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 13,89 g | 28,67 g | 11,09 g | 1 147,41 kJ (274 kcal) |
| celkově | 69,43 g | 143,33 g | 55,45 g | 5 737,05 kJ (1370 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na pánvičce si rozpálíme olej, na kterém zlehka orestujeme cherry rajčátka s rukolou, k tomu přidáme již uvařenou cizrnu. Promícháme a chvilku necháme spolu podusit, dosolíme. Před koncem přidáme bazalkové pesto v BIO kvalitě, případně si můžeme vyrobit sami z bazalky a oleje. Necháme společně prohřát, aby se chutě propojily. Na talíř naservírujeme cizrnový salát, zakapeme olejem a přidáme kostičky ovčího sýra. Podáváme s chlebem či bagetou.
Přidat komentář