| Autor: | lanvin |
| Datum přidání | 30.09.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 50 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 80 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 35,55 g | 11,39 g | 13,93 g | 1 331,71 kJ (318 kcal) |
| celkově | 142,19 g | 45,55 g | 55,74 g | 5 326,83 kJ (1272 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Mleté maso dochutíme solí a pepřem a uděláme malé karbenátky. Na kokosovém oleji je velmi pomalu na malém ohni opékáme. Před koncem pečení přidáme nakrájené a očištěné žampiony, scezený hrášek a petrželku . V sojové smetaně rozdrobíme vývarovou kostku a vlijeme ke karbenátkům. Dusíme ještě 10 minut.
Docela dobré. Docela jsem si pochutnala. Příteli už to přišlo moc jako nemocniční strava :-)
Přidat komentář