| Autor: | Jana | 
| Datum přidání | 13.02.2014 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 20 min | 
| Počet porcí: | 3 ks | 
| Přibližná cena: | 90 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		Omyjeme srdíčka ve studené vodě a necháme okapat. V hrnci rozpálíme olivový olej a zprudka na něm srdíčka orestujeme. Potom zalijeme vodou a přidáme koření, sůl a dusíme. Až jsou srdíčka měkká, přidáme fazolky. Škrob rozmícháme ve smetaně a už jen krátce - pár minut povaříme. Podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.
Cestou z práce jsem koupila kuřecí srdíčka. Doma jsem chtěla udělat rychlou večeři, podívala jsem se, co je v ledničce a ve spíži, a napadl mě tento recept. Je to velmi rychlé a chutné jídlo.
Fazolky mohou být i čerstvé nebo mražené. Já jsem měla po ruce Vapeur od Bonduelle. Stejně tak smetana, měla jsem doma tu do kávy, tak jsem ji použila. Má méně tuku - 10%.
Přidat komentář