| Autor: | Jana | 
| Datum přidání | 31.12.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 15 min | 
| Doba vaření: | 40 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | 300 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Zeleninová směs s kukuřicí
								
								
								Hluboce zmrazená zeleninová směs
							
								
									Babiččina směs Ano
								
								
								Hluboce zmrazená zeleninová směs
							
								
									Zeleninový vývar Brodo vegetale
								
								
								Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
							
								
									Zeleninový vývar
								
								
								Čirý zeleninový vývar. Sterilováno. 
							
								
									Zeleninový vývar pálivý
								
								
								Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
Očistíme a nakrájíme zeleninu. Pórek, fenykl a rajčata osmahneme na oleji, přidáme česnek, bobkový list, mraženou směs, brambory a opékáme asi 5 minut. Nakonec přilijeme vývar, přidáme koření a dusíme asi 25 minut. Do zeleniny přidáme šafrán a petrželku, navrch položíme porce ryby a dusíme asi 7 minut pod zavřenou pokličkou,v průběhu dušení rybu jednou otočíme.
Pro nákup ryb doporučuji : http://www.cerstveryby.cz/Nabízí rozvoz až domů a také je možné si ryby vyzvednout na některých farmářských trzích
Přidat komentář