| Autor: | Eva |
| Datum přidání | 27.06.2012 |
| Druh receptu | Oběd |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 11,72 g | 52,23 g | 3,83 g | 984,40 kJ (235 kcal) |
| celkově | 46,87 g | 208,94 g | 15,33 g | 3 937,60 kJ (940 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Květák mírně povaříme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vmícháme celá vejce, sůl a najemno nakrájené bylinky. Přidáme tolik mouky, aby těsto nebylo husté, spíš řidší, aby šlo těsto rozetřít lžicí. Plech vyložíme pečícím papírem a tvoříme lžící placičky a upečeme. Trouba nastavíme na dolní pečení, pak obrátíme.
Přidat komentář