| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 26.09.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					10 min | 
| Doba vaření: | 10 min | 
| Počet porcí: | 3 ks | 
| Přibližná cena: | 60 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
			
				
				
				
				
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji s česnekem
								
								
								Pasterováno.
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 3,93 g | 9,69 g | 9,68 g | 601,56 kJ (144 kcal) | 
| celkově | 11,79 g | 29,08 g | 29,03 g | 1 804,67 kJ (431 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Všechny suroviny spolu rozmixujeme. Baklažán jemně osolíme a necháme 10 minut odstát, aby pustil šťávu. Potom ho z obou stran ugrilujeme na pánvi. Podáváme pečivo s pomazánkou a na vrch poskládáme plátky baklažánu a sušená rajčata. Pro svěží chuť pokapeme limetkovou šťávou.
Přidat komentář