| Autor: | Alča |
| Datum přidání | 19.11.2011 |
| Druh receptu | Oběd |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 80 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | 120 Kč |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 55,12 g | 25,39 g | 3,15 g | 1 429,37 kJ (341 kcal) |
| celkově | 110,23 g | 50,79 g | 6,31 g | 2 858,75 kJ (683 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Maso nakrájíme na malé kostičky, popř. umeleme. Uvaříme na vodě s bylinkami, poté přidáme rozmarýn a necháme ještě chvíli. Potom přidáme cibuli a česnek. Další přísady přidáváme po 3 minutách, ne najednou. Podáváme s těstovinami nebo špagetami.
Výborný recept! Zkusila jsem přidat navíc hlívu ústřičnou a jako přílohu parboiled rýži s indiánskou. Opravdu skvělé a lehké jídlo
Mňamka, jenom se samotným protlakem jsem to měla hodně husté, příště zkusím přidat aspoň jedno rajčátko...
Přidat komentář