| Autor: | Snow.angell@ |
| Datum přidání | 09.03.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 20 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Pomerančová šťáva
Pomerančová šťáva z koncentrátu. Podíl ovocné složky 100 %.…
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 21,60 g | 57,23 g | 5,18 g | 1 490,70 kJ (356 kcal) |
| celkově | 86,40 g | 228,92 g | 20,71 g | 5 962,80 kJ (1424 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pstruhy zevnitř ochutíme estragonem a solí. Ovoce nakrájíme na tenké půlměsíčky. Z alobalu vystřihneme 4 čtverce. Na spodek čtverce rozdělíme polovinu ovoce, položíme rybu, a navrch zbytek ovoce. Polijeme pomerančovou šťávou a zabalíme, dobře utěsníme a dáme na plech a dáme péct na 20 minut. Mezitím na troše másla opečeme brambory pokrájené na kostičky dozlatova. Pak připravíme dresink. Do jogurtu přidáme nastrouhanou okurku z níž vymačkáme šťávu a nasekanou mátu.
Přidat komentář