Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečený pstruh
Autor: Snow.angell@
Datum přidání 09.03.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 4 ks pstruh
  • 1 kg brambor
  • 1 hrst čerstvého estragonu
  • 180 ml bílého jogurtu
  • 1 dcl šťávy z čerstvého pomeranče
  • citron
  • pomeranč
  • salátová okurka
  • 2 lžíce sekané máty
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 21,60 g 57,23 g 5,18 g 1 490,70 kJ (356 kcal)
celkově 86,40 g 228,92 g 20,71 g 5 962,80 kJ (1424 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Pstruhy zevnitř ochutíme estragonem a solí. Ovoce nakrájíme na tenké půlměsíčky. Z alobalu vystřihneme 4 čtverce. Na spodek čtverce rozdělíme polovinu ovoce, položíme rybu, a navrch zbytek ovoce. Polijeme pomerančovou šťávou a zabalíme, dobře utěsníme a dáme na plech a dáme péct na 20 minut. Mezitím na troše másla opečeme brambory pokrájené na kostičky dozlatova. Pak připravíme dresink. Do jogurtu přidáme nastrouhanou okurku z níž vymačkáme šťávu a nasekanou mátu.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Další zajímavé recepty