| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 26.06.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 45 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Mouka žitná chlebová
Mlýnský obilný výrobek
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Nejdříve ve větším hrnci na másle zpěníme na drobné kousíčky pokrájenou cibuli a zaprášíme moukou. Do dalšího hrnce vložíme očištěnou řepu, kterou vaříme ve vodě do měkka. Uvařenou řepu rozkrojíme na dvě půlky, nastrouháme na jemné kousky a přidáme do hrnce k cibuli. Řepu osolíme a zalijeme vývarem a dáme ještě chvíli vařit. Podáváme zdobené zakysanou smetanou.
Přidat komentář