| Autor: | Teribald |
| Datum přidání | 10.04.2015 |
| Druh receptu | Oběd, Příloha, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
2 min |
| Doba vaření: | 3 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 0,84 g | 4,63 g | 5,14 g | 278,54 kJ (67 kcal) |
| celkově | 1,68 g | 9,26 g | 10,27 g | 557,09 kJ (133 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Česnek medvědí propereme v cedníku pod studenou vodou, necháme okapat a dáme do mísy. Přidáme k němu napůl překrojená cherry rajčátka, pokrájená sušená rajčata, osolíme, opepříme čerstvě nadrceným barevným pepřem, zakápneme olejem a také balsamikovým octem (s tím opatrně). Promícháme a podáváme buďto samotné nebo jako přílohu k masu.
Přidat komentář