| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 18.09.2010 |
| Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 10 min |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | 20 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
TO z jehličí smrku BIO
Koncentrát k přípravě nealkoholických nápojů.
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 5,10 g | 25,68 g | 9,51 g | 897,72 kJ (214 kcal) |
| celkově | 15,31 g | 77,04 g | 28,53 g | 2 693,15 kJ (643 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme asi lžíci sirupu, vmícháme uvařenou rýži (můžeme použít i z předešlého dne) a lehce opražíme. Vmícháme posekané oříšky a nakonec skořici. Přendáme do misky a vmícháme bílý jogurt. Povrch ozdobíme jadérky z granátového jablíčka a dle chuti ještě pokapeme sirupem a poprášíme skořicí.
Dnes jsem si dopřála k večeři, je to velice příjemná změna :)
Dělala jsem do zásoby jako ranní mističku a doporučuji, skvělá snídaně.
Přidat komentář