| Autor: | lanvin |
| Datum přidání | 12.09.2010 |
| Druh receptu | Příloha, Svačina |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 35 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 80 Kč |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Apple juice from concentrate 100%
100% jablečná šťáva z koncentrátu. Pasterováno.
Jablečná šťáva
Jablečná šťáva z koncentrátu. Podíl ovocné složky 100 %. Pasterováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Sáček jablečného čaje přelijeme vařící vodou a necháme zakryté louhovat 15 minut. Mezitím oloupeme tykev, vydlabeme semena a nakrouháme. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřinec a nakrájíme, smícháme s tykví a octem. Vinné hrozny omyjeme a rozpůlíme.Petrželku drobně nasekáme a obojí přidáme do salátu. Vyjmeme nálevový sáček. Jablečný čaj promícháme s jablečnou šťávou, solí, pepřem, smetanou a olejem. Nalijeme na salát. Jednotlivé porce servírujeme na listu hlávkového salátu a zdobíme oříšky.
Tak tohle nás moc nezaujalo. Ne, že by to nebylo dobré, ale tykev je docela drahá, surovin je tam hodně, ve výsledku finančně náročnější salát, a přitom chuťově nic moc. Zálivka byla prazvláštní.
Přidat komentář