| Autor: | Raskenius |
| Datum přidání | 15.03.2013 |
| Druh receptu | Svačina, Večeře, Oběd |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | neuvedeno |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Kokosový cukr
Kokosový cukr
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Paprika červená řezaná
Paprika červená řezaná - sterilovaná v kořeněném sladkokyselém nálevu…
Garden okurky
Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
Nové koření Avokádo
Nové koření celé
Párky nakrájíme napůl (pokud jsou loupací tak samozřejmě nejprve oloupeme) a podélně je nakrojíme. Do zářezu vložíme řez z okurky, nudličku papriky a nahrubo nakrájenou cibuli. Takto připravené je pak vložíme do vhodné nádoby a proložíme zbývající zeleninou, kterou jsme nespotřebovali dovnitř veganských párků.Párky poté zalejeme chladným nálevem, předem připraveným svařením octu, cukru, koření, soli a vody.Takto pak necháme v chladu a temnu marinovat.
Vaganská variace na klasického českého utopence s příjemně kořeněným nálevem.
Marinovat je nechte tak aspoň 4 dny.
Přidat komentář