| Autor: | Dita |
| Datum přidání | 31.05.2011 |
| Druh receptu | Snídaně, Svačina |
| Doba přípravy surovin: |
5 min |
| Doba vaření: | 15 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Pavlides fruit
Broskve půlené v mírně sladkém nálevu. Zpracované ovoce. Kompot.
Na jeden vanilkový puding potřebujeme 0,5l šťávy z kompotu. Pokud máme šťávy nedostatek naředíme vodou nebo sojovým mlékem. Část šťávy odlijeme do mističky, vsypeme puding a promícháme. Tu potom za stálého míchání pomalu lijeme do horké šťávy a uvaříme puding. Broskve nakrájíme na kostičky a dáme na dno pohárku, zalijeme hotovým pudingem. Po vychlazení zdobíme rybízovým džemem a kokosem.
Přidat komentář