| Autor: | rachell30 |
| Datum přidání | 26.04.2014 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 1 ks |
| Přibližná cena: | 20 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sushi rýži uvaříme dle návodu a necháme zchladnout. Mezitím si připravíme náplň. Uzený tempeh rozmixujeme a přidáme wasabi (doporučuji wasabi ve formě prášku, neobsahuje chemii apod.) Nakrájíme pažitku na drobno a opatrně vmícháme do rýže. Nyní začneme tvarovat trojhránky Onigiri a plníme uzeným tempehem. Pokud nemáte formu na Onigiri tak použijte potravinářskou folii. Onigiri opékáme na nepřilnavé pánvi na trošce arašídového či sezamového oleje. V průběhu pečení potíráme Onigiri tamari z obou stran. Pečte tak dlouho, dokud se nevytvoří krusta. Nakonec posypejte koření furikake.
Přidat komentář