Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečená cuketa s celerem
Autor: neznámý
Datum přidání 14.07.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 60 min
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrníček špaldové mouky
  • 1/2 hrníčku ovesných vloček
  • 1/2 hrníčku žitných otrub
  • 1/2 lžičky muškátového oříšku
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 vajíčko
  • 1 cuketa
  • 1 celer
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Celer a cuketu důkladně očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle do mísy. Poté přisypeme ovesné vločky, mouku a žitné otruby. Okořeníme tymiánem, mletým muškátovým oříškem a podle chuti osolíme. Během míchání opatrně přiléváme vodu, než nám vznikne středně hutné těsto. Pečeme dozlatova v předehřáté troubě na 200 stupňů asi hodinu. 

Tipy na vylepšení

Podáváme nejlépe s bramborem a zeleninovou oblohou. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty