| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 14.07.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 60 min |
| Počet porcí: | 5 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Muškátový ořech celý
Muškátový ořech celý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Celer a cuketu důkladně očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle do mísy. Poté přisypeme ovesné vločky, mouku a žitné otruby. Okořeníme tymiánem, mletým muškátovým oříškem a podle chuti osolíme. Během míchání opatrně přiléváme vodu, než nám vznikne středně hutné těsto. Pečeme dozlatova v předehřáté troubě na 200 stupňů asi hodinu.
Podáváme nejlépe s bramborem a zeleninovou oblohou.
Přidat komentář