Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zeleninové rizoto s tuňákem
Autor: Timsy
Datum přidání 12.08.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
30 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 200 g rýže
  • 185 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • hrst mražené kukuřice
  • hrst mražené směsi hrášku a mrkve
  • máslo
  • drcený kmín, pepř, bylinková sůl, oregano
 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 29,60 g 62,31 g 9,60 g 1 946,60 kJ (465 kcal)
celkově 59,20 g 124,62 g 19,20 g 3 893,19 kJ (930 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Rýži uvaříme dle návodu. Mezitím rozehřejeme na pánvi máslo, orestujeme zeleninu a okořeníme. K hotové zelenině přidáme tuňáka a promícháme. Když je rýže uvařená, přidáme ji na pánev a vše společně prohřejeme.

Tipy na vylepšení

Podáváme s okurkovým či rajčatovým salátem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Zahraniční test: Pražená mletá káva

Členové Německé spotřebitelské organizace Stiftung Warentest připravili jeden z…

Bezlaktózové neznamená méněcenné: Pravda o živinách

Stále více lidí sahá po bezlaktózových výrobcích, ať už kvůli intoleranci, nebo…

Test mražené pizzy 2025

Po mražené pizze sáhl snad každý, kdo byl nucen v časové tísni vytvořit…

Další zajímavé recepty