| Autor: | lanvin |
| Datum přidání | 19.09.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 55 min |
| Počet porcí: | 6 ks |
| Přibližná cena: | 50 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
1/2 kg kyselého zelí
Zelí nakrájíme, pokud je moc kyselé, opláchneme ho vodou. Brambory dáme spolu se zeleninou /nenakrájenou/, bobkovým listem a novým kořením vařit do osolené vody. Když je vše měkké zeleninu vyndáme a vložíme do vývaru kyselé zelí, rajčatový protlak, zázvor a kmín. Povaříme a podáváme s chlebem.
Přidat komentář