Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Cejn se zeleninou
Autor: Snow.angell@
Datum přidání 13.04.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
40 min
Doba vaření: 50 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 cejn
  • 1 pórek
  • 1 červená paprika
  • 1 červená cibule
  • 1 zelená paprika
  • citrónová šťáva
  • 1 svazek petrželky
  • olivový olej nebo plátky másla
  • špetka soli

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 20,43 g 12,14 g 15,90 g 1 123,75 kJ (268 kcal)
celkově 61,30 g 36,43 g 47,69 g 3 371,25 kJ (805 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Očištěné filé pokapeme citrónovou šťávou, mírně osolíme a necháme v chladu 30 minut. Omytý pórek nakrájíme na kolečka, cibuli a očištěné papriky na proužky. Rybu dáme do zapékací mísy, obložíme zeleninou (část zeleniny můžeme vložit do ryby) a kudrnatou petželkou, pokapeme olivovým olejem nebo vložíme 2 tenké plátky másla. Podlijeme trochou vody. Přikryjeme a pečeme v troubě na 200°C 40-50 minut.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

dusan666nasud | 3.11.2013 - 21:27
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

BuriMona@ | 13.04.2011 - 04:04
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Nejnovější články

Pojďte se vzdělávat na seminář ...

ČESKÝ SPOLEK PRO PÉČI O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV a Potraviny…

1/3 olivových olejů neprošla kontrolou

Kontroly Potravinářské inspekce ukázaly klamání spotřebitelů u třetiny…

Bezpečnost masa v Evropě

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) vytvořil pěknou info-grafiku jak…

Další zajímavé recepty