Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pstruh s bramborem
Autor: Marri
Datum přidání 15.07.2014
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 1 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • pstruh
  • 3 ks brambor
  • 0,5 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • koření na ryby
  • 0,5 bio citrónu
  • 1 rajče
  • voda

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 17,12 g 35,23 g 3,41 g 917,32 kJ (219 kcal)
celkově 17,12 g 35,23 g 3,41 g 917,32 kJ (219 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Pstruha vložíme na pánev s vodou a citrónem. Při pomalém varu jej povaříme, až se voda vyvaří, přidáme cibulku a česnek a trochu jej orestujeme. Nové brambory si povaříme ve slupce a chvíli počkáme, až vychladnou. Kvůli škrobům je dobré jíst brambory za studena, nikoliv ihned po uvaření. K rybě přidáme rajče a kousek citrónu.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Ceny zmrzlin opět rostou

Letošní zmrzlinová sezóna se opět prodraží, a to jak u kopečkové zmrzliny v…

Černé olivy pod drobnohledem: barva, sůl a (ne)čekané železo 

Černé olivy, oblíbená součást mnoha pokrmů, skrývají za svou barvou a chutí…

Minerální vody pod lupou: jak vybrat tu správnou a nepřestřelit s bublinkami

Minerální voda může pitný režim zpestřit, ale při nesprávném výběru i ublížit.…

Další zajímavé recepty