Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tuňák s basmatti rýží a špenátovou polévkou
Autor: Marri
Datum přidání 12.07.2014
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
5 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 1 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 75g Basmati rýže
  • 100g tuňáku ve vlastní šťávě
  • 5g cibule
  • 150g mraženého špenátu
  • 20g mrkve
  • 20g okurky
  • 10g sušených rajčat
  • 17g taveného nízkotučného sýra (trojúhelníček)
  • pepř
  • kmín

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Plechovku tuňáka ve vlastní šťávě vysypeme na talířek a přidáme krájená sušená rajčata a smícháme. Uvaříme si Basmati rýži, na kterou si poklademe kolečka červené papriky. Mražený špenát povaříme a přidáme pepř a kmín. Před ukončením varu jsem přidala trojúhelníček taveného sýru. Jako salát jsem zvolila domácí sterilovanou mrkev s okurkem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty