| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 17.05.2013 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					15 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl jemnozrnná Trapani Sale
								
								
								Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
							
								
									Sůl hrubozrnná Trapani Sale
								
								
								Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie). 
							
								
									Biotrend Bio citróny
								
								
								Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 21,65 g | 8,40 g | 17,08 g | 1 240,39 kJ (296 kcal) | 
| celkově | 86,60 g | 33,59 g | 68,30 g | 4 961,55 kJ (1185 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jednotlivé stroužky česneku oloupeme a rozkrojíme na půlky či čtvrtky. Zapékací misku potřeme olivový olejem a vložíme z obou stran osolené lososí steaky. Posypeme nasekanými bylinkami, česnekem a navrch na jednotlivé díly položíme plátek másla. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 200°C. Pečeme půl hodiny. Těsně před podáváním pokapeme citrónovou šťávou.
vynikající
Přidat komentář