Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pangasius na pórku
Autor: Eva
Datum přidání 01.09.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 40 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • Na dvě větší porce Pangase 
  • 5 stroužků česneku
  • 1 porek
  • máslo
  • koření řecké Gyros-Souvlaki

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Rybu osolíme a okořeníme. Máslo rozpustíme na pánvi a česnek krátce zpěníme. Vložíme rybu, nakrájený pórek a opékáme.Podáváme s bramborem a okurkovým salátem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Ceny zmrzlin opět rostou

Letošní zmrzlinová sezóna se opět prodraží, a to jak u kopečkové zmrzliny v…

Superpotraviny z české kuchyně: skryté poklady běžných surovin

Zapomeňte na předražené exotické bobule a prášky, jejichž účinky jsou často jen…

Černé olivy pod drobnohledem: barva, sůl a (ne)čekané železo 

Černé olivy, oblíbená součást mnoha pokrmů, skrývají za svou barvou a chutí…

Další zajímavé recepty