| Autor: | Eva |
| Datum přidání | 01.03.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 5,25 g | 32,21 g | 1,97 g | 746,00 kJ (178 kcal) |
| celkově | 20,99 g | 128,85 g | 7,88 g | 2 984,00 kJ (713 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubo a osmažíme na másle. Do vývaru dáme vařit drcené krupky a povaříme téměř do měkka. Pak přidáme osmahnutou zeleninu, nakrájený pórek a dovaříme.
Přidat komentář