Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bělčický Tofu salát
Autor: Raskenius
Datum přidání 15.03.2013
Druh receptu Příloha, Svačina, Večeře, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400 g celer sterilovaný v oleji bez nálevu
  • 400 g uzené Tofu
  • 100 g okurky sterilované bn
  • 50 g feferony sterilované nebo čerstvé
  • 50 g  rajčatový protlak
  • 20 g hořčice
  • 5 g vorčestr
  • nálev z celeru - olejová část
  • cukr
  • ocet

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
celkově 85,58 g 64,95 g 20,19 g 3 717,25 kJ (888 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Na hrubší nudličky nakrájený celer, tofu a kostičky okurek promícháme s rozsekanými feferonky.Zálivku si připravíme z rajčatového protlaku, hořčice, vorčestru, cukru, octu a olejové části nálevu z celeru. Pokud použijeme celer syrový je jej potřeba uvařit a přidat pak místo toho kvalitní olej stolní.

Příběh receptu

Veganský salát s výraznou chutí po celeru a feferonech, vázaný pikantní rajčatovou zálivkou.

Tipy na vylepšení

Místo cukru je možno použít třeba stévii.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Letenské prase aneb zabijačka v muzeu

Nevíte co o víkendu? Kdo v sobotu 22.1. budete v Praze, tak Národní zemědělské…

Konec titanové běloby!

E 171 - oxid titaničitý neboli titanová běloba mizí ze seznamu povolených…

Jak je to se spotřebou potravin?

U spotřeby kterých potravin došlo k výraznému nárůstu, u kterých se spotřeba…

Další zajímavé recepty