Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bělčický Tofu salát
Autor: Raskenius
Datum přidání 15.03.2013
Druh receptu Příloha, Svačina, Večeře, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400 g celer sterilovaný v oleji bez nálevu
  • 400 g uzené Tofu
  • 100 g okurky sterilované bn
  • 50 g feferony sterilované nebo čerstvé
  • 50 g  rajčatový protlak
  • 20 g hořčice
  • 5 g vorčestr
  • nálev z celeru - olejová část
  • cukr
  • ocet

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
celkově 85,58 g 64,95 g 20,19 g 3 717,25 kJ (888 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Na hrubší nudličky nakrájený celer, tofu a kostičky okurek promícháme s rozsekanými feferonky.Zálivku si připravíme z rajčatového protlaku, hořčice, vorčestru, cukru, octu a olejové části nálevu z celeru. Pokud použijeme celer syrový je jej potřeba uvařit a přidat pak místo toho kvalitní olej stolní.

Příběh receptu

Veganský salát s výraznou chutí po celeru a feferonech, vázaný pikantní rajčatovou zálivkou.

Tipy na vylepšení

Místo cukru je možno použít třeba stévii.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty