Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Japonské rýžové kuličky plněné mangem
Autor: rachell30
Datum přidání 22.04.2014
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: 50 Kč
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 100 g sladké rýžové mouky (glutinous)
  • mango nakrájené na kousky
  • 1 ČL rýžového sirupu
  • špetka soli
  • vlažná voda (dle potřeby)
  • mák

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 3,07 g 46,03 g 0,69 g 810,78 kJ (194 kcal)
celkově 9,21 g 138,10 g 2,07 g 2 432,33 kJ (581 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Rýžovou mouku smícháme s vlažnou vodou, špetkou soli a rýžovým sirupem. Těsto by mělo být dostatečně tuhé. Těsto necháme odležet v lednici 30 min. Poté z těsta uděláme placičky, plníme je mangem a tvarujeme kuličky. Vaříme je ve vroucí vodě asi 5 min, dokud nevyplavou. Hotové knedlíčky posypeme mletým mákem a dosladíme rýžovým sirupem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Další zajímavé recepty