Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Amarantové těstoviny s pohankovými vločkami
Autor: neznámý
Datum přidání 21.10.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 40 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 300g hlávkového zelí
  • 200g Amarantových těstovin
  • 150g pohankových vloček
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 lžička másla
  • 1-2 lžičky kopru
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

S přípravou pokrmu začneme od těstovin. Těstoviny nasypeme do vroucí vody, promícháme a vaříme podle uvedeného návodu na obalu. Omyté zelí pokrájíme na nudličky a oloupanou cibuli na jemno, očištěnou mrkev nastrouháme na jemném struhadle. Na rozpuštěné máslo nasypeme cibulku a osmahneme dozlatova, přidáme zelí, lehce podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Na závěr vmícháme pohankové vločky, kopr, osolíme a pár minut ještě povaříme. Na talíř servírujeme těstoviny, doprostřed dáme pohankovou směs se zelím a posypeme nastrouhanou mrkví.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Pozor na šproty!!!

Tisková zpráva SVS ze dne 15. 7. 2019 – stahují se z trhu uzené šproty v oleji,…

Himalájská sůl

Himalájská sůl - zázrak, nebo předražený nesmysl?

Tavené sýry a klamání zákazníka!

Tváří se jako přírodní, ale opakovaně se v nich objevily fosfáty. O jaké sýry…

Další zajímavé recepty