Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Amarantové těstoviny s pohankovými vločkami
Autor: neznámý
Datum přidání 21.10.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 40 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 300g hlávkového zelí
  • 200g Amarantových těstovin
  • 150g pohankových vloček
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 lžička másla
  • 1-2 lžičky kopru
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

S přípravou pokrmu začneme od těstovin. Těstoviny nasypeme do vroucí vody, promícháme a vaříme podle uvedeného návodu na obalu. Omyté zelí pokrájíme na nudličky a oloupanou cibuli na jemno, očištěnou mrkev nastrouháme na jemném struhadle. Na rozpuštěné máslo nasypeme cibulku a osmahneme dozlatova, přidáme zelí, lehce podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Na závěr vmícháme pohankové vločky, kopr, osolíme a pár minut ještě povaříme. Na talíř servírujeme těstoviny, doprostřed dáme pohankovou směs se zelím a posypeme nastrouhanou mrkví.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Kontaminace čerstvého mléka!

Riziko z potravin Mikrobiální kontaminace čerstvého mléka baleného do PET lahví…

Pozitivní zprávy

Chceme lidi naučit nakupovat vždy ty nejkvalitnější potraviny...hlavní moto…

Jak podpořit dětskou soustředěnost?

Se začátkem nového školního roku si děti zase museli zvyknout na pravidelný…

Další zajímavé recepty