| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 21.10.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 40 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Pohankové lupínky
Extrudovaný výrobek
S přípravou pokrmu začneme od těstovin. Těstoviny nasypeme do vroucí vody, promícháme a vaříme podle uvedeného návodu na obalu. Omyté zelí pokrájíme na nudličky a oloupanou cibuli na jemno, očištěnou mrkev nastrouháme na jemném struhadle. Na rozpuštěné máslo nasypeme cibulku a osmahneme dozlatova, přidáme zelí, lehce podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Na závěr vmícháme pohankové vločky, kopr, osolíme a pár minut ještě povaříme. Na talíř servírujeme těstoviny, doprostřed dáme pohankovou směs se zelím a posypeme nastrouhanou mrkví.
Přidat komentář