Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Žampionový rosol
Autor: Raskenius
Datum přidání 17.03.2013
Druh receptu Svačina, Večeře, Zákusek, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • pytlík sojových nudliček
  • sojová omáčka
  • okurka sterilovaná bez nálevu
  • paprika sterilovaná bez nálevu
  • žampiony sterilované
  • cibule
  • kari koření
  • ocet
  • cukr
  • sůl
  • Agar agar

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Sojové nudličky namočíme do vody, do které dle chuti můžeme přidat například kari, sojovou omáčku, sůl. Ale někomu kari nemusí vyhovovat tak ať si tam přidá dle chuti, co mu vyhovuje. Po dostatečném nabobtnání vaříme sojové nudličky asi 20 minut. Odstavíme a necháme zvhladnout a nasáknout. Potom zbylou tekutinu slijeme.Promícháme sojové nudličky s nakrájenými paprikami, cibulí a plátky žampionů. Přilijeme a důkladně promícháme agar agar ochucený octem, cukrem a solí a směs naplníme do mikroténových obalů a necháme vychladnout. Při plnění směs promícháváme, aby podíl tuhé složky a agar agaru byl rovnoměrně rozdělen.

Příběh receptu

Rosol z veganského agar agaru oválného tvaru daného obalem. Tvoří jej směs sojového masa, zeleniny a hub spojených pikantně ochuceným agar agarem, jehož konzistence je přiměřeně tuhá. Vůně a chuť sladkokyselá vyrovnaně kořeněná.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…

Z plevele jídlo na talíř

Kopřivy možná budeme jednou nejen běžně jíst, ale i oblékat.

Cirkulka

Kofola.cz se vrací k vratným lahvím.

Další zajímavé recepty

Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí