Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bezlepkové zeleninové karbanátky
Autor: Sunriska
Datum přidání 02.08.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 10 lžic Hrašky neochucené (může být i pikantní)
  • různá zelenina (mrkev, celer, brokolice, česnek,...)
  • koření podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

V misce smícháme Hrašku s vodou, aby směs byla hustá asi jako hořčice. Necháme chvíli odležet (trochu nabobtná) a poté na jemno nastrouháme jakoukoliv zeleninu. Já použila mrkev, celer, brokolici a stroužek česneku, ale je to jenom na vaší fantazii. :) Přidáme oblíbené koření a směs pořádně promícháme. Plech vyložíme pečícím papírem a ze směsi tvoříme placičky. Pečeme na 180°C 20 minut. Podáváme s brambory a červenou řepou.

Příběh receptu

Pochoutka ze zbytků zeleniny :)

Tipy na vylepšení

Výborné jsou i jen tak za studena. :)


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Co čerstvého na talíř?

Už se nám začíná objevovat sezónní zelenina v podobě ředkviček a salátů, co…

Beauty drinky

dTest je součástí mezinárodní organizace International Consumer Research and…

EU si vybírá bezpečné potraviny

Po úspěšných dvou předchozích ročnících Evropský úřad pro bezpečnost potravin …

Další zajímavé recepty