Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bezlepkové zeleninové karbanátky
Autor: Sunriska
Datum přidání 02.08.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 10 lžic Hrašky neochucené (může být i pikantní)
  • různá zelenina (mrkev, celer, brokolice, česnek,...)
  • koření podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

V misce smícháme Hrašku s vodou, aby směs byla hustá asi jako hořčice. Necháme chvíli odležet (trochu nabobtná) a poté na jemno nastrouháme jakoukoliv zeleninu. Já použila mrkev, celer, brokolici a stroužek česneku, ale je to jenom na vaší fantazii. :) Přidáme oblíbené koření a směs pořádně promícháme. Plech vyložíme pečícím papírem a ze směsi tvoříme placičky. Pečeme na 180°C 20 minut. Podáváme s brambory a červenou řepou.

Příběh receptu

Pochoutka ze zbytků zeleniny :)

Tipy na vylepšení

Výborné jsou i jen tak za studena. :)


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Hořký osud křenu: Tradiční pochutina mizí z pultů!

Podává se ke klobásce nebo pečenému masu. Letos je však křen nedostatkovým…

Své zdraví máme ve svých rukou a na svém talíři!

S nadváhou bojuje více než polovina Čechů. Řešení máme každý na svém talíři.

Svatomartinské hody a vína: Když tradice chutná

Martinská husa, mladé víno a starobylé zvyky – svatomartinské oslavy spojují…

Další zajímavé recepty