| Autor: | happy.lenulka@ | 
| Datum přidání | 07.03.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Biotrend Bio citróny
								
								
								Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
Postup je jednoduchý. Do velkého hrnce dejte vařit vodu. Až voda začne vřít, vymačkejte do ní šťávu z 1 citronu a poté do vody vhoďte na lístky naloupaný a omytý fenykl. Povařte jen krátce (nechala jsem lístky vařit 5 minut). Poté fenykl sceďte, listy položte do pekáčku, osolte, posypte parmazánem, strouhankou a nakonec hojně zakápněte olivovým olejem. To celé dejte na 25 minut zapéci na 180°C. Já jsem jako přílohu zvolila bramborovou kaši a byla to dobrá volba.
Přidat komentář