| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 10.07.2013 |
| Druh receptu | Oběd, Příloha, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 1 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Jednotlivé listy hlávkového salátu důkladně omyjeme a pokrájíme do misky na malé kousky. Dále přidáme pokrájená rajčata, nastrouhaný parmezán a lehce osolíme. Salát zakápneme lněným olejem a důkladně promícháme. Podáváme k hlavnímu jídlu jako přílohu. Salát se hodí i ke svačině, k opečené celozrnné houstičce či jen tak na chuť.
Přidat komentář