Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Špaldetový zelný salát
Autor: neznámý
Datum přidání 16.01.2011
Druh receptu Příloha, Svačina, Večeře, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 5 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrst uvařených špaldových kernotto     (kroupy )
  • 2 hrsti nakrouhaného červeného syrového zelí
  • 1 hrst nastrouhaného celeru
  • 150 g zakysané smetany
  • 1 lžíčka bílého vinného octa
  • 1lžička javorového sirupu (můžeme nahradit medem)
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 4,59 g 8,36 g 7,96 g 682,07 kJ (163 kcal)
celkově 13,78 g 25,09 g 23,89 g 2 046,20 kJ (489 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Všechny suroviny důkladně promícháme. Podáváme s opečeným toustovým chlebem z žitné nebo alespoň z celozrnné mouky. Salát také můžeme podávat jako přílohu k hlavnímu jídlu. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Další zajímavé recepty