| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 15.07.2011 |
| Druh receptu | Oběd |
| Doba přípravy surovin: |
25 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 15,03 g | 82,11 g | 8,31 g | 2 147,89 kJ (513 kcal) |
| celkově | 60,12 g | 328,46 g | 33,23 g | 8 591,55 kJ (2052 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory a celer očistíme a pokrájíme na menší kostičky. Nakrájené brambory zalijeme vodou, přidáme kmín, osolíme a přivedeme k varu. Po 5 minutách přisypeme celer a společně vaříme pod pokličkou. Jelikož hrášek nevyžaduje tak dlouhou tepelnou úpravu jako brambory a celer, vhodíme jej do hrnce jako poslední. Uvařenou zeleninu zcedíme, přesypeme do misky a opatrně vmícháme přírodní Gervais.
Pro zpestření jídelníčku si můžeme jako přílohu téměř k jakémukoliv jídlu připravit poněkud netradiční bramborový salát.
Chceme-li mít salát o něco chuťově pestřejší, přidáme k zelenině při vaření listy čerstvého libečku.
Přidat komentář