| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 10.12.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					40 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 5 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Bílý jogurt z Valašska
								
								
								mléčný produkt
							
								
									Jogurt bílý Boni
								
								
								Jogurt bílý
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Garden okurky
								
								
								Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
							
								
									Okurky Cornichons
								
								
								Okurky, zpracovaná zelenina jednodruhová ve sladkokyselém nálevu, s…
							
								
									10 čerstvých vajec
								
								
								Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
							
								
									6 čerstvých vajec
								
								
								Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
							
Nejdříve si uvaříme brambory ve slupce do měkka a po vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Taktéž si do měkka uvaříme předem očištěnou mrkev a celer. Nakrájíme na kostičky. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme. Jablko zbavíme jádřince a nastrouháme na hrubo. Okurku pokrájíme na drobounké části. V misce všechny suroviny smícháme, podle chuti osolíme a necháme alespoň na 2 hodiny odležet. Teprve před konzumací vmícháme jogurt a pomazánkové máslo. Ne dříve, protože jogurt neudrží svojí konzistenci a řídne.
Kdo má rád může vmíchat ještě cibuli. Jestliže by se Vám stýskalo po majonézové chuti, můžete přidat 2 lžíce sojanézy. Budete mile překvapeni.
Přidat komentář