| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 15.07.2011 | 
| Druh receptu | Oběd | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					25 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
			
			
				
				
				
		
								
									Hrášek Nowaco
								
								
								Hluboce zmrazený
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 15,03 g | 82,11 g | 8,31 g | 2 147,89 kJ (513 kcal) | 
| celkově | 60,12 g | 328,46 g | 33,23 g | 8 591,55 kJ (2052 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory a celer očistíme a pokrájíme na menší kostičky. Nakrájené brambory zalijeme vodou, přidáme kmín, osolíme a přivedeme k varu. Po 5 minutách přisypeme celer a společně vaříme pod pokličkou. Jelikož hrášek nevyžaduje tak dlouhou tepelnou úpravu jako brambory a celer, vhodíme jej do hrnce jako poslední. Uvařenou zeleninu zcedíme, přesypeme do misky a opatrně vmícháme přírodní Gervais.
Pro zpestření jídelníčku si můžeme jako přílohu téměř k jakémukoliv jídlu připravit poněkud netradiční bramborový salát.
Chceme-li mít salát o něco chuťově pestřejší, přidáme k zelenině při vaření listy čerstvého libečku.
Přidat komentář