| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 02.11.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					60 min | 
| Doba vaření: | 35 min | 
| Počet porcí: | 7 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Vegetol gold
								
								
								Rostlinný jedlý olej jednodruhový
							
								
									Slunečnicový olej
								
								
								Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
							
								
									Garden okurky
								
								
								Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
							
								
									Okurky Cornichons
								
								
								Okurky, zpracovaná zelenina jednodruhová ve sladkokyselém nálevu, s…
							
Důkladně omyté brambory od hlíny uvaříme ve slupce. Proprané jáhly, zalijeme jednou takovým množstvím horké vody a vaříme pod pokličkou na mírném ohni asi 10 minut. Poté vařič vypneme a necháme jáhly dojít. Na slunečnicovém oleji osmahneme cibulku. Všechny suroviny necháme vychladnout. Do mísy si nakrájíme na drobné kousky okurky a petrželku. Oloupané brambory protlačujeme přes kolečko s mřížkou po kostičkách. Jáhly a cibulku přidáme k bramborám. Osolíme a důkladně promícháme. Necháme odležet alespoň dvě hodiny. Těsně před podáváním vmícháme tofunézu. Kdo ji nemá rád, může použít bílý jogurt smíchaný s pomazánkovým máslem.
Hledala jsem co uvařit z jáhel a nikdy by mě nenapadl, že by z nich mohl být tak vynikající salát. Myslím, že vím co budeme jíst i na Vánoce u stromečku.
Přidat komentář