Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Batátová kaše s jáhlami a rybou
Autor: neznámý
Datum přidání 11.03.2014
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1/2 hrníčku jáhel
  • 1 větší batát
  • 1 lžíce lněného oleje
  • sůl
  • Pro tento recept doporučujeme potraviny

    Postup přípravy

    Příprava batátové kaše je velice jednoduchá. Jáhly důkladně propereme, zalijeme 2 hrníčky vody a přivedeme k varu. Oheň ztlumíme na minimum a jáhly dále vaříme pod pokličkou. Po 5 minutách přidáme očištěný a slupky zbavený batát pokrájený na kostičky. Společně uvaříme doměkka. Ponorným mixérem umixujeme na kaši. Podle chuti osolíme a vmícháme lněný olej, který je za studena lisovaný. Podáváme nejlépe se steakem z tuňáka nebo lososa. Osolený a olejem potřený steak z ryby můžeme upéct v zapékací míse s víkem nebo opéct z každé strany 3-4 minuty na pánvi.


    Přidat komentář

    Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
    Chuť Cena Obtížnost

    Užívatelské komentáře

    Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

    Nejnovější články

    BIO potravina roku 2024

    PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

    V Česku chybí kuřecí...

    Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

    Test anglické slaniny 2024

    test uzenin provádí redakce dTestu poměrně pravidelně. tentokrát je to o…

    Další zajímavé recepty