Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Batátová kaše s jáhlami a rybou
Autor: neznámý
Datum přidání 11.03.2014
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1/2 hrníčku jáhel
  • 1 větší batát
  • 1 lžíce lněného oleje
  • sůl
  • Pro tento recept doporučujeme potraviny

    Postup přípravy

    Příprava batátové kaše je velice jednoduchá. Jáhly důkladně propereme, zalijeme 2 hrníčky vody a přivedeme k varu. Oheň ztlumíme na minimum a jáhly dále vaříme pod pokličkou. Po 5 minutách přidáme očištěný a slupky zbavený batát pokrájený na kostičky. Společně uvaříme doměkka. Ponorným mixérem umixujeme na kaši. Podle chuti osolíme a vmícháme lněný olej, který je za studena lisovaný. Podáváme nejlépe se steakem z tuňáka nebo lososa. Osolený a olejem potřený steak z ryby můžeme upéct v zapékací míse s víkem nebo opéct z každé strany 3-4 minuty na pánvi.


    Přidat komentář

    Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
    Chuť Cena Obtížnost

    Užívatelské komentáře

    Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

    Nejnovější články

    SVS stahuje z trhu šunku

    Státní veterinární správa (SVS) stahuje z trhu šunku kvůli přítomnosti listerií

    Nepečené letní chuťovky

    Dlouhé stání u plotny zejména v létě (mnohdy i během roku) bychom si rádi…

    (De)hydratace organismu aneb Pomůže jen voda nebo iontové nápoje?

    Léto přináší zvýšené riziko dehydratace v důsledku vyšších teplot, zvýšeného…

    Další zajímavé recepty