Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Cizrnový salát s ovčím sýrem a pestem
Autor: Lucka
Datum přidání 02.10.2011
Druh receptu Oběd, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

 

  • 400 g cizrny
  • 100 g ovčího sýra
  • 120 g cherry rajčat
  • bazalkové pesto BIO
  • rukolový salát
  • olivový olej
  • bílý chléb, bageta
  • sůl

 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 13,89 g 28,67 g 11,09 g 1 147,41 kJ (274 kcal)
celkově 69,43 g 143,33 g 55,45 g 5 737,05 kJ (1370 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Na pánvičce si rozpálíme olej, na kterém zlehka orestujeme cherry rajčátka s rukolou, k tomu přidáme již uvařenou cizrnu. Promícháme a chvilku necháme spolu podusit, dosolíme. Před koncem přidáme bazalkové pesto v BIO kvalitě, případně si můžeme vyrobit sami z bazalky a oleje. Necháme společně prohřát, aby se chutě propojily. Na talíř naservírujeme cizrnový salát, zakapeme olejem a přidáme kostičky ovčího sýra. Podáváme s chlebem či bagetou.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

Další zajímavé recepty