Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Cizrnový salát s ovčím sýrem a pestem
Autor: Lucka
Datum přidání 02.10.2011
Druh receptu Oběd, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

 

  • 400 g cizrny
  • 100 g ovčího sýra
  • 120 g cherry rajčat
  • bazalkové pesto BIO
  • rukolový salát
  • olivový olej
  • bílý chléb, bageta
  • sůl

 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 13,89 g 28,67 g 11,09 g 1 147,41 kJ (274 kcal)
celkově 69,43 g 143,33 g 55,45 g 5 737,05 kJ (1370 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Na pánvičce si rozpálíme olej, na kterém zlehka orestujeme cherry rajčátka s rukolou, k tomu přidáme již uvařenou cizrnu. Promícháme a chvilku necháme spolu podusit, dosolíme. Před koncem přidáme bazalkové pesto v BIO kvalitě, případně si můžeme vyrobit sami z bazalky a oleje. Necháme společně prohřát, aby se chutě propojily. Na talíř naservírujeme cizrnový salát, zakapeme olejem a přidáme kostičky ovčího sýra. Podáváme s chlebem či bagetou.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Ceny zmrzlin opět rostou

Letošní zmrzlinová sezóna se opět prodraží, a to jak u kopečkové zmrzliny v…

Superpotraviny z české kuchyně: skryté poklady běžných surovin

Zapomeňte na předražené exotické bobule a prášky, jejichž účinky jsou často jen…

Černé olivy pod drobnohledem: barva, sůl a (ne)čekané železo 

Černé olivy, oblíbená součást mnoha pokrmů, skrývají za svou barvou a chutí…

Další zajímavé recepty