| Autor: | Lucka |
| Datum přidání | 02.10.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Ajvar jemný
Pasterizovaná zpracovaná zelenina. Zeleninová směs z paprik, lilku a…
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 30,27 g | 51,00 g | 17,47 g | 2 018,84 kJ (482 kcal) |
| celkově | 60,54 g | 102,01 g | 34,95 g | 4 037,67 kJ (964 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Dopředu si připravím kuskus, který lehce pokapu olejem, osolím, aby se následně nelepil, na připravený alobal/pečící papír si pak pokladu směs zeleniny a filé z ryby, které jsem osolila. K tomu přidám kuskus a na hodně jemno pokrájený tempeh, který tím nakonec posypu. Na závěr zakapu olivovým olejem a opatrně to celé zabalím do balíčku, který dám péct do předehřáte trouby, cca na 180°C asi 25 minut. Filé se nemusí připravovat dlouho, takže je vše za chvíli hotové a rovnou můžeme servírovat. Je to taková rychlovka, která nám chutná a uzený tempeh tomu dodá báječnou chuť.
Přidat komentář