Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Broskev plněná
Autor: Raskenius
Datum přidání 15.03.2013
Druh receptu Svačina, Zákusek
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • broskve čerstvé
  • tofu natural
  • sojové mléko
  • křen čerstvý
  • mandarinka

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Pěnu vytvoříme tak, že tofu nadrobíme do mixéru a ten zapneme - v tu ránu se nám sice tofu "rozprskne" na stěnu nádoby - tak mixer zastavíme a gumovou stěrkou tofu ze stěn setřeme zase zpět směrem dolu k nožům. Takto pokračujeme v závislosti na typu mixeru a počtu a postavení jeho nožů něž docílíme takového jakoby tofu másla. Pak přidáváme pomalu trochu sojového mléka aby nám vznikla pěna, do které nakonec přidáme nastrouhaný křen v závislosti na vlastní chuti.Za pomocí cukrářského sáčku s vroubkovanou trubičkou nazdobíme opláchnuté, pecek zbavené a rozkrojením navrch položené broskve.Nakonec vkusně ozdobíme mandarinkou popřípadě můžeme navrch nasypat i trochu nastrouhaného křenu, ale jen trochu jako dekoraci.

Příběh receptu

Veganský způsob dezertu - půlky broskve plněné tofu pěnou s křenem, vkusně ozdobené mandarinkou.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Své zdraví máme ve svých rukou a na svém talíři!

S nadváhou bojuje více než polovina Čechů. Řešení máme každý na svém talíři.

Svatomartinské hody a vína: Když tradice chutná

Martinská husa, mladé víno a starobylé zvyky – svatomartinské oslavy spojují…

Měkká voda, tvrdá fakta

Pitná voda z českých vodovodů sice splňuje hygienické normy, ale často obsahuje…

Další zajímavé recepty