| Autor: | Lucka | 
| Datum přidání | 13.03.2012 | 
| Druh receptu | Snídaně, Svačina, Večeře, Oběd | 
| Doba přípravy surovin: | neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									Slunečnice loupaná Poex
								
								
								Olejnatá semena
							
								
									Datle bez jader
								
								
								Datle sušené
							
Suroviny si jednotlivě podle návodu dáme do domácí pekárny, po zaznění signálu přidáváme semínka - to aby se nepomlela, ale byla v chlbeíku celá. Poté necháme pekárnu pracovat, dala jsem na tmavší kůrku, máme rádi když křupe:-)Pokud budete dělat v klasické troubě, nechte nejprve vzejít kvásek, poté uhněteme těsto na chléb a přidáme semínka a oříšky dle chuti společně s datlemi a ve vyhřáté troubě pečeme do zlatavé kůrčičky. Necháme chléb vychladnout a můžeme podávat, díky lžíci oleje a datlím je krásně vláčný a chutný. Nám moc zachutnal, sice tvar se mi moc nepovedl ale chuť byla skvělá:-)Podáváme namazaný oblíbenou pomazánkou nebo jen tak:)
Místo sušených datlí můžete vyzkoušet i jiné druhy sušeného ovoce.
Přidat komentář