Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kuřecí plátky na hroznech
Autor: Lucka
Datum přidání 27.08.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

 

  • 200 g kuřecích řízků
  • 200 g hroznového vína
  • řapíkatý celer
  • vinný ocet
  • bazalka
  • tymián/jiné bylinky
  • olivový olej
  • sůl

 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 20,94 g 20,15 g 6,11 g 897,44 kJ (214 kcal)
celkově 41,88 g 40,30 g 12,22 g 1 794,88 kJ (429 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Kuřecí řízky si lehce osolíme, pánvičku potřeme olivovým olejem, přidáme nadrobno pokrájený řapíkatý celer a s masem orestujeme. Přimícháme kuličky zelených vinných hroznů - je lepší je rozpůlit a nejlépe i vydlabat jadérka. Zakápneme trochou vinného octa, přimícháme bylinky. Podle masíčka - až bude dostatečně propečené - poznáme, že je hotovo. Nakonec přidáme na dozdobení a ovonění čerstvou bazalku. Pro pestrost můžeme namíchat i tmavé hrozno se zeleným. K jídlu můžeme podávat rozpečené bagetky se sýrem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Ceny zmrzlin opět rostou

Letošní zmrzlinová sezóna se opět prodraží, a to jak u kopečkové zmrzliny v…

Začíná léto...HURÁ na prázdniny

Léto, výlety a stanování k sobě neodmyslitelně patří – ale co jíst, když chybí…

Selen a zinek

Selen a zinek jsou klíčové minerální látky v našem těle. velmi důležité jsou i…

Další zajímavé recepty