Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jáhly, tofu, zelenina
Autor: neznámý
Datum přidání 12.01.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
30 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: 90 Kč
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

70g pohanky

150g  mražené zeleniny na čínu

1oog Tofu natur-bílé

150g čerstvé žampiony

1 lžíce oliv. olej

100g cibule

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Uvaříme pohanku dle návodu na přípravu.Nakrájíme si tofu na kostkyočistíme žampiony a nakrájíme na čtvrtkypřipravíme si zeleninovou směsočistíme a nakrájíme cibuli Na pánev oliv.olej,zarestujeme cibuli do sklovatapřidáme nakrájené tofu, a žampiony a zarestujeme .osolíme a dáme bylinky dlé své chuti(používám bylinky od bylinkáře Grešíka).Přidáme zeleninu,slitou pohanku a pod poklicí necháme projít tepelnou upravou (stačí pár minut).pánev odstavíme a necháme chvíly odpočinout(pohanka se krásně dodělá a změkne a zelenina zůstane křupavá na skus)

Příběh receptu

No zkouším zařadit nové věci do mého jídla na dietu.

Tipy na vylepšení

Tuto porci jsem si dala na dvakrát ,je to mooc hodně


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Svatomartinské hody a vína: Když tradice chutná

Martinská husa, mladé víno a starobylé zvyky – svatomartinské oslavy spojují…

Měkká voda, tvrdá fakta

Pitná voda z českých vodovodů sice splňuje hygienické normy, ale často obsahuje…

Kvalitní pánev - základ každé kuchyně

Nový test nezávislého časopisu dTest podrobil šestnáct běžně dostupných pánví s…

Další zajímavé recepty