| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 28.03.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
5 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 11,33 g | 40,82 g | 5,98 g | 1 067,78 kJ (255 kcal) |
| celkově | 45,34 g | 163,27 g | 23,91 g | 4 271,12 kJ (1020 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jáhly uvaříme na mírném ohni podle návodu. Mezitím si na pánvi rozpustíme máslo, přidáme špenátové špalíčky a podusíme. Přidáme fazole v rajčatové omáčce, kečup, zahustíme kukuřičnou strouhankou a za občasného míchání povaříme. Na závěr přidáme prolisovaný česnek a sůl. Na talíř naservírujeme jáhly a doprostřed dáme špenátovou směs.
Přidat komentář