| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 25.06.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 35 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Do hrnce nalijeme vývar, který přivedeme k varu. Nasypeme rýži a vaříme na malém ohni. Mezitím v hluboké nepřilnavé pánvi na kapce olivového oleje opečeme dozlatova jemně nakrájenou cibuli. Přidáme uvařenou rýži, česnek, nasekanou petrželku, osolíme a opepříme. Čínské zelí omyjeme, nakrájíme na menší kousky a přidáme do pánve s rýží. Vše opatrně zamícháme a můžeme podávat.
Do pánve s rýží můžeme přilít trochu vína a mícháme tak dlouho dokud se víno nevstřebá do rýže.
Přidat komentář