| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 25.06.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 35 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									BIO Italská sůl česneková
								
								
								Jedlá česneková sůl - mletá
							
								
									Sůl himalájská růžová jemná
								
								
								Sůl himalájská růžová jemná
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
								
								
								Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
							
Do hrnce nalijeme vývar, který přivedeme k varu. Nasypeme rýži a vaříme na malém ohni. Mezitím v hluboké nepřilnavé pánvi na kapce olivového oleje opečeme dozlatova jemně nakrájenou cibuli. Přidáme uvařenou rýži, česnek, nasekanou petrželku, osolíme a opepříme. Čínské zelí omyjeme, nakrájíme na menší kousky a přidáme do pánve s rýží. Vše opatrně zamícháme a můžeme podávat.
Do pánve s rýží můžeme přilít trochu vína a mícháme tak dlouho dokud se víno nevstřebá do rýže.
Přidat komentář