Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Špenátové rizoto
Autor: Jana
Datum přidání 30.05.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 200 g rýže
  • 1 cibule
  • 0,5 konzervy sterilované kukuřice
  • 1 mrkev
  • 0,5 konzervy sterilovaného hrášku
  • listový špenát
  • kurkuma
  • sůl
  • pepř
  • olej

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 6,73 g 46,96 g 3,22 g 1 029,70 kJ (246 kcal)
celkově 26,92 g 187,84 g 12,87 g 4 118,79 kJ (984 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Dáme si vařit rýži a mezitím si připravíme zeleninovou směs. Na trošce oleje si zpěníme cibuli. Když zesklovatí, přidáme na hrubo nastrouhanou mrkev, hrášek, kukuřici. Nakonec přidáme lehce pokrájený špenát a dochutíme kurkumou, solí a pepřem. Poté vmícháme rýži a podáváme.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Rádio Wave - Houpačky

Houpačky jsou magazín pro aktivní rodiče, Přijali jsme pozvání a povídali si o…

Pro českého zákazníka kvalitu za férovou cenu!

Poměrně odvážné rozhodnutí ministra zemědělství Miroslava Tomana, že chce aby…

Boloňské omáčky

Víte co patří do BOLOŇSKÉ omáčky? A co ty kupované? Co si myslíte, že obsahují?

Další zajímavé recepty