| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 11.01.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 15 min | 
| Doba vaření: | 35 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Rýže natural
								
								
								Rýže dlouhozrnná natural
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Arax Rýže basmati
								
								
								Rýže basmati
							
								
									Garden okurky
								
								
								Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
							
								
									Okurky Cornichons
								
								
								Okurky, zpracovaná zelenina jednodruhová ve sladkokyselém nálevu, s…
							
Rýži propereme a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu doměkka. V hluboké pánvi na másle orestujeme cibulku s paprikou, přidáme ostatní očištěnou a omytou zeleninu, zalijeme horkou vodou nebo vývarem a dusíme pod pokličkou. Dále přidáme žampióny, provensálské koření a podle chuti osolíme. Jakmile je zelenina měkká, přidáme prolisovaný česnek, kečup a na drobno pokrájené kyselé okurky. Zahustíme jáhlovou kaší (může být i kukuřičná nebo pohanková). Ještě chvíli povaříme a vypneme vařič. Před podáváním necháme chvíli v klidu, aby se chutě lépe propojily. Podáváme s rýží.
Přidat komentář