Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zeleninová směs s rýží
Autor: neznámý
Datum přidání 11.01.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 1/2 hrníčku rýže
  • 1 žlutá paprika
  • 1 červená paprika
  • 1/3 celeru
  • 1/2 cukety
  • 2 hrsti fazolových lusků
  • 2 cibule
  • 2 lžíce kečupu
  • 2 stroužky česneku
  • 3 žampióny
  • 4 ks kyselých okurek
  • provensálské koření
  • trochu másla
  • jáhlové kaše
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Rýži propereme a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu doměkka. V hluboké pánvi na másle orestujeme cibulku s paprikou, přidáme ostatní očištěnou a omytou zeleninu, zalijeme horkou vodou nebo vývarem a dusíme pod pokličkou. Dále přidáme žampióny, provensálské koření a podle chuti osolíme. Jakmile je zelenina měkká, přidáme prolisovaný česnek, kečup a na drobno pokrájené kyselé okurky. Zahustíme jáhlovou kaší (může být i kukuřičná nebo pohanková). Ještě chvíli povaříme a vypneme vařič. Před podáváním necháme chvíli v klidu, aby se chutě lépe propojily. Podáváme s rýží.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Ceny zmrzlin opět rostou

Letošní zmrzlinová sezóna se opět prodraží, a to jak u kopečkové zmrzliny v…

Začíná léto...HURÁ na prázdniny

Léto, výlety a stanování k sobě neodmyslitelně patří – ale co jíst, když chybí…

Selen a zinek

Selen a zinek jsou klíčové minerální látky v našem těle. velmi důležité jsou i…

Další zajímavé recepty